#1 2010-04-23 19:02:58

sasuke152

http://img192.imageshack.us/img192/350/1iduzapolowa.gif

Zarejestrowany: 2010-03-28
Posty: 76
Punktów :   

YAng bug na PRivach

Gram od pewnego czasu na prive fkyt2 i jest tam bug u handlarza bronia ze zwojami powrotu kupujemy za 12k sellamy za 24k i muj pewien  hamski kolega ma tego buga cały czas klika f7 i w pierwsze wolne mniejsce kupuje mu naraz 100 ich i  je sprzedaje  i tak cały czas czy mugł by mi ktos pomuc dam + i wdziencznosc

Offline

 

#2 2010-04-23 19:37:11

 ThePro

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Internet
Zarejestrowany: 2010-03-07
Posty: 846
Punktów :   48 
Serwer: Co ja mam tu napisać ?

Offline

 

#3 2010-04-23 20:04:55

sasuke152

http://img192.imageshack.us/img192/350/1iduzapolowa.gif

Zarejestrowany: 2010-03-28
Posty: 76
Punktów :   

Re: YAng bug na PRivach

niestety to mi nic nie daje to ze kilka f7 to nic ja chiałem ze kilkam f 7 i kupuje mi te zwoje i sella le thx za starania

Offline

 

#4 2010-06-27 18:41:20

 jasiu100

http://img151.imageshack.us/img151/8122/3iduza.gif

może jutro podam :)
Call me!
Skąd: dom
Zarejestrowany: 2010-06-19
Posty: 170
Punktów :   -13 

Re: YAng bug na PRivach

da się taki program zrobić ale za dużo zabawy


Pomogłem?? daj + nie pomogłem ? nic nie dawaj a o to moje piękne minusiki od: 209819    HuMT2 ZAPRASZAM NA SERWERHuMT2 treść: jol
209819    Best Private Server Hamachi 798078498Mt2  treść:    hoyekek        2010-07-09 19:32:27
209819    HuMT2 ZAPRASZAM NA SERWER HuMT2  treść: choyek        2010-07-09 09:25:37   
209819    HuMT2 ZAPRASZAM NA SERWER HuMT2  treść:  choy    i tak dalej i tak dalej ...

Offline

 

#5 2010-08-03 14:49:44

krzysiek098

http://img84.imageshack.us/img84/4115/pustedobre.gif

Zarejestrowany: 2010-07-19
Posty: 1
Punktów :   

Re: YAng bug na PRivach

Jeżeli chcesz robić tak jak twój kolega to radze ściągnąć kamer moda, ze strony : http://www.metin2mod.tk/. Dzięki niemu podchodzisz do handlarki i gdy wciskasz F7 to automatycznie kupuje i sprzedaje ci zwój powrotu. Lecz gdy zwój kosztuje więcej niż 12k to wtedy nie będzie się to opłacało ;]. Dodam, że jak ściągniesz tego moda to radze przestawić w opcjach aby ci naraz kupował i sprzedawał np.10 zwojów, lecz wtedy będzie cie czasem wywalało ;/. A co do przestawiania w opcjach to otwórz plik: bot.cfg - tam znajdziesz dwie linijki to zmień w tej 2 na 10 i wtedy będzie ci kupowało i sprzedawało naraz 10 razy.

Offline

 

#6 2010-08-03 14:52:31

 BezKitu

http://imageshack.us/a/img203/9870/tzsp.jpg

Skąd: Małopolska
Zarejestrowany: 2010-07-31
Posty: 772
Punktów :   102 
Serwer: Brak
Królestwo: Brak
Poziom: Brak
Profesja: Brak
WWW

Re: YAng bug na PRivach

Jest Poradnik dam Linka

Kod:

http://www.priv-m2.pun.pl/viewtopic.php?id=761

http://img217.imageshack.us/img217/5306/labirynts.png

http://img32.imageshack.us/img32/8140/labiryntfauna.png

Offline

 

#7 2010-09-03 21:20:06

 aliv1822

http://img707.imageshack.us/img707/913/ruox.png

23272117
Skąd: daleko
Zarejestrowany: 2010-08-08
Posty: 326
Punktów :   17 

Re: YAng bug na PRivach

niewiem oco chodzi;d

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
typy bukmacherskie na dziś adwokat gniezno plecak szkolny dla dzieci koła zębate rekultywacja jezior